FSC Bracelet “Power of Light” (For feet)

KFSZ Karkötő "FÉNY FORRÁSA"

€ 139٫00

FÉNY FORRÁSA karkötő A Fény forrása - karkötő célja a személyes tér megtisztítása és az energia-információk védelmének létrehozása Biofiled - ezt viszi az ember az univerzumba, az életmódját, érzelmeit és érzéseit.

كمية
آخر عناصر في المخزون

FÉNY FORRÁSA karkötő A Fény forrása - karkötő célja a személyes tér megtisztítása és az energia-információk védelmének létrehozása Biofiled - ezt viszi az ember az univerzumba, az életmódját, érzelmeit és érzéseit.

Tudományos szempontból a biológiai mező fizikai sugarak halmaza, beleértve az elektromágneses sugárzást is.

A negatív környezeti tényezők, a pusztító gondolatok és befolyások hatása miatt megsérülhet, szerkezete megszakad, egyensúlyhiány figyelhető meg. Ez árthat az embernek, és egészségi problémák és mindennapi kudarcok láncolatát idézheti elő az élet minden területén.

A karkötő segítségével megvédheti magát és szeretteit a negatívumoktól. A Fény forrása karkötő egy megbízható pajzs az ember energiamezejébe történő jogosulatlan behatolás ellen.

Lehetőség arra, hogy szabadon dönthessen és behatások nélkül alakíthassa életét. A következő KFSZ témáit regisztrálták a Fény forrása láb „karkötőn”: KFSZ 20, KFSZ 23, KFSZ 24.

A Fény Forrás karkötő működése:

-Hozzájárul az emberekre, tárgyakra, ruházatra és a helyiségekre gyakorolt különféle energiainformációs hatások diagnosztizálásához és megsemmisítéséhez minden szinten.

-Segít kiküszöbölni a létfontosságú energia elvonására szolgáló különféle módszerek hatásait (illetéktelen személyek és tárgyak irányított támadása; önmagukkal szembeni cselekedetek és gondolatok)

-Célja a különféle eredetű negatív energiakötések és "horgonyok" megsemmisítése -Hozzájárul az illetéktelen energiainformációs hatások kiegyenlítéséhez, a biofiled körüli védő energiahéj kialakításához.

-Tükörhatású, így célja visszatükrözni a negatív hatásokat, barátságtalan gondolatokat eredeti forrásához

-Általános gyulladásgátló és antibakteriális hatású, hozzájárul a szervek és rendszerek különféle betegségeinek megelőzéséhez és korrekciójához

-Segít erősíteni és fenntartani az immunitást, gyorsabban gyógyul a betegség és a műtét

-Célja a fiatalítás és a biológiai életkor csökkentése A FÉNY FORRÁSA- az ember gonosz gondolatok elleni őrzője, barátja és védelmezője! Egy karkötővel biztos lehet benne, hogy vágyaiban, gondolataiban és tetteiben akadálytalanul vállalhat személyes felelősséget az életéért!

00068
1 سلعة

Kapcsolódó termékek: