Arany Kolcov lapok

A közös neve: Arany sorozat "Az ökológia öntudat"vagy a” környezet öntudatra ébredése „. Az arany lapok hatással vannak a tudatra, a tudatalattira, az energia testre, és  a fizikai testre.

Az emberiség elindult egy érdekes időszakban, amely az úgynevezett "nagy átalakulás" időszaka. Ez a folyamat körülbelül 2032-38-ig tart majd, miközben érintünk néhány kritikus pontot. Állandó és folyamatos változás és összehangolás  zajlik a föld  külső mezejében ami kihat a földünk területére , így magára az emberre is.

Ezeket a  hangolásokat  és az arany sorozat KFSZ lapjai nagymértékben segítik, hisz  az arany lapokon az összes Maja csatorna elindul, amik direkt módon kapcsolatba lépnek a testünkkel, nincs szükség semmilyen szakértelemre, „ hála” energiára, sem hozzáértésre. „Megalkotásuknál” nem csak Maja csatornákat alkalmazzák, hanem kombinálják a klasszikus kozmo-energetikai csatornákkal, mivel erősítik és kiegészítik egymást. Kozmikus maja csodatevés a következő evolúciós lépés a külső mező fejlesztése és információ sűrűsége( fluxus. )A Maja csatornák teljesítménye mintegy 10-szer erősebb, összehasonlítva a klasszikus csatornákkal. Nem csak erősebbek, hanem  intelligensebbek is, ráirányul a konkrét emberi lényre, megkeresi a problémát a saját maga és korrigálja, amikor befejeződött a folyamat akkor leáll.

  Ez egy másik technológia. Minden arany KFSZ könnyen kombinálható bármelyik másikkal, velük együttműködve minden működik a jól ismert módon:  a test különböző területén, feltöltés (pumpálás), víz strukturálás és a vizes eljárások stb..