FSC no.22.”Vissza önmagunkhoz”

FSC no.22.”Vissza önmagunkhoz”

€ 119٫00

Maja csatornák közül a Kukh csatorna van rögzítve ezen a lapocskán. Megszünteti azokat a problémákat, amelyeket az ember hajlamos felhalmozni, és hordozni a saját vállán, hátán.

كمية

Hogy mit cipelünk a hátunkon?  A családban történt szerencsétlen eseményeket és amit mások elpanaszolnak nekünk.  Amikor családban, vagy az ismeretségi körünkben  betegség vagy probléma adódik, mi meghallgatjuk , és  érzelmekkel is támogatjuk, vagyis magunkra vesszük. ( együtt érzünk, sajnálunk, vagy ítélünk) Már pedig  minden,  érzelem, (ez esetben negatív) információ a sejtjeinknek.  Ez azt jelenti, hogy vétünk a kozmikus törvény ellen, vagyis a  Karma törvénye ellen. (Ősitörvény, hogy minden tett, gondolat, érzelem, vagy nem cselekvés választ vált ki a Világból) Ezt pedig nem szabad tenni.

Emlékezzünk egy másik  alapvető Univerzum törvényére: Az ok okozati törvényre. Az ok okozatot szül, az okozat pedig okot és így folytatódik ez a végtelenségig, amíg a a kör be nem zárul.

Mindig az jusson eszünkbe, hogy minden ember arra született, hogy egészséges legyen, amikor  az ember egészségével gondok vannak, azért csak ő maga tehet róla, vagy a család felmenő ága. Ez azt jelenti, hogy nem törődött a saját egészségével, vagyis megszegte a fizikai lét legegyszerűbb törvényét.

A magunkra vett idegen problémák látszódnak az ember asztrális testén, úgy mint egy fekete zsák (teher) a vállán és fekete hátizsák a hátán, melyek  súlya alatt roskadozik az embert.

22 sz. KFS lapocska, segít nekünk abban, hogy megtisztítson a magunkra szedett problémáktól, visszataláljunk önmagunkhoz. Lerakhatjuk a másoktól átvett fekete zsákokat, és utána nem is  próbáljuk meg cipelni azokat, (mindenki cipelje a sajátját) a saját zsákunkkal pedig könnyedén  tudunk majd szökdécselni.

4 عناصر

Kapcsolódó termékek: